Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналів" у Європі назвали додемократичними і невихованими

Вівторок, 19 червня 2012, 10:27

У Європарламенті Партію регіонів вважають "додемократичною".

Про це пише "Тиждень" з посиланням на джерела в Страсбурзі.

За їхніми словами, демарш народних депутатів від Партії регіонів під час засідання Комітету парламентського співробітництва Україна-ЄС нікого особливо не здивував.

"Це не перші подібні капризи," - пояснив один з адміністративних співробітників Європарламенту. 

Співрозмовник зазначив, що демарш, до якого вдалися "регіонали" через те, що їхню поправку не було підтримано, "вкотре довів колективну невихованість тих, хто входить до складу Партії регіонів".

У Європейському парламенті вважають, що ця політична сила є  "до демократичною" - себто збудованою на жорсткому підпорядкуванні, на звичці силою продавлювати рішення, що не влаштовують політичних опонентів.

"Представники правлячої української партії справили враження людей, які були в Страсбурзі, а думали лише про київське начальство. Ми всі вирішили, що демонстративний вихід з зали більше був розрахований на Київ, ніж на Страсбург", - сказав співрозмовник.

Як відомо, 14 червня в Страсбурзі представники парламентської більшості української частини делегації Комітету парламентського співробітництва Україна-ЄС (Леонід Кожара, Анатолій Кінах, Ірина Бережна, Максим Луцький, Олег Надоша) залишили засідання комітету на знак протесту проти дій голови української частини делегації Бориса Тарасюка при голосуванні за підсумкову заяву і рекомендації комітету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: