Тимошенко обурилася поведінкою своєї фракції у питанні мови

Вівторок, 19 червня 2012, 13:38

Юлія Тимошенко вимагає від своєї фракції не допустити ухвалення закону про мови.

Про це розповів на засіданні фракції "БЮТ-Батьківщина" заступник голови фракції Сергій Сас, який відвідав Тимошенко у лікарні.

"Тимошенко в деталях знає ці всі речі. Вона просила передати і висловила глибоке обурення тим, що відбувалось у нас у фракції у зв’язку з цими подіями на минулому тижні", - сказав він, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Слово "обурення" - це її особистий вислів. Вона переконана, що єдине, кому вигідна така "лихорадочна" ситуація – це всім нашим ворогам, видимим і невидимим", - наголосив Сас.

Він передав слова Тимошенко, що вона повністю довіряє керівнику фракції Андрію Кожем’якіну і поставила завдання перед фракцією, щоб "вона була єдиною, монолітною, як ніколи".

"Лише в єдності наша сила і шлях до перемоги", - передав слова Тимошенко заступник голови фракції.

Він також подякував членам фракції від імені Тимошенко за їхню позицію, яка була виражена голосуванням.

***

У свою чергу радник президента Ганна Герман заявила, що хотіла б надіслати Тимошенко футболку з написом: "А твої діти говорять українською мовою?".

Про це вона сказала УНІАН, коментуючи заклик Тимошенко не допустити ухвалення законопроекту про мови.

"Я надіслала б Юлії Володимирівні футболку. Колись в українській діаспорі були дуже популярні футболки з портретом Тараса Шевченка і написом:

"А твої діти говорять українською мовою?". Отримавши таку футболку, Юлія Володимирівна зрозуміла б мене без слів", - зазначила Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування