Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналам" Єфремова не подобаються критерії чесності депутатів

Вівторок, 19 червня 2012, 20:29

Луганська облорганізація Партії регіонів відмовилася підписати угоду про співпрацю з рухом "Чесно", оскільки не погоджується з вимогами руху до кандидатів.

Про це заявив керівник апарату та заступник глави Луганської облорганізації Партії регіонів В’ячеслав Літвінов під час переговорів з луганськими активістами "Чесно", повідомляє прес-служба руху.

"При цьому Літвінову не до вподоби не лише критерії доброчесності кандидатів, але й символіка руху (часник), а гасло "Фільтруй Раду!" він назвав некоректним", - йдеться в повідомленні.

"З рекомендацією "не підписувати жодних угод" регіонал погодився передати документ на розгляд голові луганського осередку партії - Олександру Єфремову", - уточнили в русі.

Як відомо, на національному рівні Партія регіонів ще не дала остаточної відповіді щодо критеріїв доброчесності, які громадськість висуває до кандидатів у народні депутати.

У травні на зустрічі із учасниками руху "Чесно" заступник глави Партії регіонів Сергій Тігіпко пообіцяв "детальніше розглянути угоду про співпрацю з рухом", проте жодних конкретних результатів розгляду угоди немає.

Як відомо, Луганський осередок Партії регіонів повністю контролюється керівником фракції партії у Верховній Раді, заступником глави партії Олександром Єфремовим.

Наразі з "Чесно" підписали угоду про співпрацю партії "Удар", "Громадянська позиція" та Львівська обласна організація партії "Батьківщина".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: