Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков вважає, що ще не час просити притулок: хоче в Україну

П'ятниця, 22 червня 2012, 10:33

Екс-губернатор Харківщини Арсен Аваков каже, що рішення про його екстрадицію відкладається через відсутність аргументованої позиції Генпрокуратури.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ, перебуваючи в Італії.

"Мої адвокати досі не отримали аргументовану позицію Генпрокуратури України - італійська юстиція посилається на те, що документи не представлені в необхідному обсязі. Засідання суду постійно відкладається", - сказав Аваков.

"Найімовірніше, справді незалежному суду складно представити докази того, чого немає – ось і тягнуть. Але італійська юстиція терпляча, але не безвольна: якщо так триватиме – винесуть рішення на підставі наявних фактів", - заявив він.

Аваков повідомив, що поки не просив політичного притулку в Італії й сподівається повернутися в Україну.

"Я громадянин України, і в Італії буду залишатися до закінчення процесу екстрадиції. Далі, якщо, як сподіваюся, сфабрикована у відношенні мене справа розвалиться – негайно повернуся в Україну", - заявив він.

"При нинішньому рівні іміджу української влади отримати захист від переслідувань у європейських країнах нескладно. Я поки збираюся поборотися. Час для таких крайнощів, як політичний притулок, найімовірніше, ще не прийшов", - пояснив Аваков.

Голова Харківської облорганізації партії "Батьківщина" підтвердив, що керуватиме виборчою кампанією об'єднаної опозиції в Харківській області з Італії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: