Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іващенка вирішили лікувати ортопедичним ліжком

Субота, 23 червня 2012, 15:59

Колишньому т.в.о. міністра оборони Валерію Іващенку за рекомендацією лікарів МОЗ поставили в камеру СІЗО ортопедичне ліжко.

Про це повідомив журналістам у суботу адвокат Іващенка Борис Нечипоренко, передає Інтерфакс-Україна.

Адвокат розповів, що днями його підзахисного обстежила група незалежних лікарів і лікарів МОЗ, після чого керівництву СІЗО було рекомендовано забезпечити Іващенка ортопедичним ліжком.

"Вчора я зустрічався зі своїм підзахисним і він повідомив, що йому вчора в камеру принесли це ліжко", - сказав Нечипоренко.

Він також зазначив, що за рекомендацією лікарів його підзахисному призначені крапельниці, які будуть ставити в медчастині СІЗО.

"Тобто, Іващенка водитимуть на процедури, а потім повертати в камеру, замість того, щоб в нормальний спосіб помістити його на лікування", - зазначив адвокат.

Як повідомлялося, 12 квітня Печерський районний суд Києва засудив Іващенка до п'яти років позбавлення волі з позбавленням на три роки права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків в установах, підприємствах та організаціях усіх форм власності, і з позбавленням 2-го рангу держслужбовця.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: