Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У смерті Макар можуть бути винні четверо - депутат

Вівторок, 26 червня 2012, 21:07

У смерті Оксани Макар можуть бути винні четверо, а не троє осіб.

Таку думку озвучив адвокат матері Макар Тетяни Суровицької депутат від НУНС Микола Катеринчук, повідомляють "Новости Н".

Він уточнив, що у вівторок в суді Євген Краснощок повідомив, що зізнатися на камеру в скоєнні злочину його змусили невідомі люди.

"У нас, як у представників потерпілої, є кілька питань. По-перше, що це за люди, які були в приміщенні, де допитувався Краснощок, і чому вони надиктовували йому, що він має говорити?", - зазначив він.

"По-друге, для чого Максим Присяжнюк просив Краснощока ще раз повернутися до тіла Макар. По-третє, якщо Макар була жива, навіщо він поніс її на будівництво, чию вимогу він виконував? Він це пояснити відмовився", - уточнив Катеринчук.

"Потім, як ви знаєте, відеозапис допиту з'явилася в Інтернеті. Для чого це робилося: щоб заплутати слідство або вигородити інших двох, або може там був четвертий чоловік - поки невідомо", - каже депутат.

Як відомо, в ніч з 9 на 10 березня Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк зґвалтували 18-річну Макар, а потім, щоб приховати сліди злочину, спробували її спалити живцем на покинутій забудові.

Незважаючи на всі зусилля медиків, 29 березня дівчина померла.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування