Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить суд позасідати без неї

П'ятниця, 8 червня 2012, 13:44

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вимагає "припинити штучно затягувати" розгляд "газової справи" в касаційній інстанції та проводити розгляд за її відсутності.

Про це заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На основі чинного законодавства, зокрема норм Кримінально-процесуального кодексу, вимагаю припинити штучне затягування розгляду справи, маніпулюючи моїми правами, й укотре вимагаю від суду проводити розгляд касаційної скарги за моєї відсутності", - процитував заяву екс-прем'єра журналістам Власенко у п'ятницю біля ЦКЛ №5.

Він також наголосив, що копії заяви буде направлено до Вищого спеціалізованого суду, а також Генеральній прокуратурі, НАК "Нафтогаз України".

"Ми не дамо їм штучно затягнути розгляд цієї справи. Ми розуміємо, що на сьогодні судді Вищого спеціалізованого суду отримали команду продовжити затягування справи. Це незаконно й необґрунтовано, це робиться з єдиною метою - перешкодити розгляду справи Тимошенко в Європейському суді з прав людини. Ми розуміємо, яким буде рішення (Вищого спецсуду), але для нас набагато важливіший розгляд нашої скарги в ЄСПЛ", - зазначив Власенко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування