Вулицю, на якій живе Людмила Янукович, відремонтують за 8,22 мільйони

Вівторок, 10 липня 2012, 11:16

Управління капітального будівництва Донецької міськради уклало угоду на капітальний ремонт автодороги в Будьонівському районі Донецька вартістю 8,22 мільйони гривень.

Про це повідомлють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Так, 18 червня за результатами тендеру Донецька міськрада уклала угоду з КП "Шляхове ремонтно-будівельне управління" на ремонт дороги по вулиці Абрикосовій від вулиці Данилевського до межі з містом Макіївка.

Посередині вулиці Абрикосова знаходиться маєток Віктора Януковича, в якому він мешкав, коли очолював Донецьку облдержадміністрацію. Зараз тут мешкає його дружина Людмила Янукович, пишуть "Наші гроші".

Раніше Абрикосова була найкоротшим шляхом для громадського транспорту від проспекту Ілліча до онкологічного диспансеру і до житлових масивів.

Згодом громадський транспорт з Абрикосової було прибрано на спеціальну збудовану ділянку вулиці Данилевського.

Вулиця Абрикосова на ділянці від вул. Данилевського до дороги Н20 має довжину 1,6 км.

 
 

Ремонт коштуватиме 5,1 мільйони гривень за кілометр.

За даними видання, виділені на капремонт дороги 8,22 мільйони гривень майже на 2 мільйони перевищують суму, виділену на капремонт вулиць Берегового, Вокзальної, Дзержинського, Театральної та провулку Суворова в місті Шахтарськ.

Ремонтована площа цих вулиць становить 23,9 тис. м2, тоді як ремонтована площа Абрикосової складає 18,5 тис м2.

Як відомо, раніше Служба автомобільних доріг у Київській області за 68,69 мільйонів гривень замовила середній ремонт 27 кілометрів дороги до мисливських угідь Віктора Януковича в Сухолуччі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News