Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кернес - Власенку: 35ºС не дають вам приводу обливатися зеленкою

Понеділок, 16 липня 2012, 19:49

Мер Харкова Геннадій Кернес впевнений, що захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко "облився зеленкою" заради піару.

Про це йдеться в офіційній заяві мера, щодо інциденту з його захисником Сергієм Власенко, якому в обличчя хлюпнули зеленкою.

"Припиніть займатися самопіаром. Спочатку ви з усієї України ледве нашкребли кілька сотень політичних "заробітчан" і звезли їх під стіни Качанівської колонії. Потім цих же самих людей ви перетягнули до будівлі Апеляційного суду", - цитує Кернеса офіційний сайт мерії.

"Десятками "КАМАЗів" комунальні служби міста вивозили з цих місць сміття, залишене вашими прихильниками", - додав мер.

"Тепер центром політичної боротьби ви намагаєтеся зробити медичний заклад "Укрзалізниці", де лікуються сотні людей", - сказано в повідомленні.  

"Я звертаюся до Сергія Власенко! Я розумію, що 15 липня в Харкові вперше за останні 40 років був зафіксований температурний максимум - 35, 1 градуса. Але це не дає вам приводу вже на наступний день обливатися зеленкою. Це була акція політичного самопіару з метою звернути на себе увагу", - запевняє Кернес.

"Чому ніхто з безлічі репортерів так і не зафіксував моменту, коли на вас нібито вилили зеленку? Чому вже вдруге таємничим зловмисникам вдається сховатися непоміченими? Чому сьогодні ви в першу чергу звернулися не до лікарів, з проханням промити очі від їдкої рідини, а побігли до журналістів?", - запитує мер.

"Відповідь проста - ніякого зловмисника не було. А були ваші підручні, які знаходяться у вас на зарплаті. Ваша мета - звернути на себе увагу і ще заробити на цьому гонорар і політичні дивіденди", - зазначив Кернес.

"І ваша готовність облитися зеленкою говорить про те, що в своїх нечистоплотних методах ведення політичної боротьби ви готові використовувати будь-який бруд. Ви постійно ображаєте владу, але при цьому вся ваша діяльність зосереджена на одному - особисте збагачення", - звернувся мер до Власенка.

"Ви все життя займалися брудними справами, розлучалися з дружиною, залишаючи дружину і дітей ні з чим, служили тим, хто більше заплатить, а зараз - піаритеся на захисті екс-прем'єра Юлії Тимошенко. І завжди ви хизувався власної безкарністю - спочатку таку можливість вам давав статус адвоката, пов'язаного з могутніми покровителями, а тепер - депутатський мандат", - додав він.

"Місто Харків - дуже толерантне і гостинне місто. Це довів чемпіонат Євро-2012, який нещодавно пройшов в Україні. Жоден харків'янин так не зустрічає навіть незваних гостей, як ви намагаєтеся це уявити", - заявив Кернес.

"Якщо ви не можете надати кваліфіковану юридичну допомогу вашій підзахисній - то зізнайтеся в цьому чесно. А не займайтеся очорненням влади та харків'ян", - підсумував мер.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...