Для скликання Ради ще не зібрали підписи - "регіонал"

Середа, 25 липня 2012, 20:39

Для скликання позачергової сесії Верховної Ради ще не зібрані 150 підписів народних депутатів.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, голова Комітету Верховної Ради з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Володимир Макеєнко, повідомляє прес-служба партії.

Він нагадав, що необхідно зібрати мінімум 150 голосів, і тільки після цього буде сформований порядок денний, коментуючи заяву депутата від БЮТ Сергія Соболєва про те, що представникам опозиції нібито не повідомляють, які питання будуть винесені на позачергову сесію.

"Позачергова сесія скликається внаслідок звернення 150 народних депутатів. Разом зі своїми підписами вони також пропонують той чи інший порядок денний. Наскільки мені відомо, на даний момент підписи не зібрані. Про який порядок денний можна в такому випадку говорити?", - пояснює парламентарій.

Макеєнко вважає, що опозиції, перш ніж в черговий раз поливати брудом представників парламентської більшості, непогано було б на дозвіллі ознайомитися з Регламентом роботи Верховної Ради.

"Перед з'їздом у опозиції надмірно розширюються зіниці. Можливо, хтось просто побоюється не одержати необхідне місце в списку. Претендують в нього потрапити дуже і дуже багато, в той же час всі розуміють, що кількість прохідних місць обмежена", - заявив "регіонал".

"Ось опозиціонери і придумують будь-який інформаційний привід, щоб звернути на себе зайву увагу ЗМІ та громадськості", - підсумував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News