Янукович обіцяє, що війни не буде

Понеділок, 30 липня 2012, 18:50

Президент Віктор Янукович обіцяє не допустити в Україні "політичних війн та протистояння".

Про це він заявив, виступаючи під час з'їзду Партії регіонів.

"На цих виборах ми маємо продемонструвати свою відданість принципам демократії, верховенства права, високий рівень політичної і правової культури. Переконаний, що ми складемо цей іспит на відмінно", - сказав президент.

"Ми дамо гідну відповідь всім, хто намагається поставити під сумнів нашу здатність забезпечити прозорий та відкритий виборчий процес. Всім, хто прагне використати майбутню виборчу кампанію для чергової дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні", - наголосив Янукович.

"Це має бути взірцева компанія. Цю роботу ми маємо почати з себе - ретельно висуваючи кандидатів у список і на округах. Ми маємо привести людей, які будуть захищати виборців та іти на компроміс з опонентами, але не совістю", - зазначив він.

"Від нас залежить перетворення парламенту з закритого елітного клубу на орган, що захищає своїх громадян...Ресурс популізму вичерпався ще на минулих президентських виборах...Як гарант конституції я жорстко реагуватиму на обмеження свободи слова і порушення виборчого законодавства", - наголосив Янукович.

Також він похвалився економічними успіхами України, неодноразово зазначивши, що "економічну руїну подолано". Зокрема, президент заявив, що інфляція в Україні нижче 0,1% та пообіцяв обмежити використання офшорів.

У своєму виступі Янукович також торкнувся теми корупції: "Наша боротьба з корупцією викликала протидію, звинувачення у політичних переслідуваннях. Але у корупції немає партійності. Цей трюк не пройде".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування