Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захисник Тимошенко впевнений, що суду все по барабану

Вівторок, 31 липня 2012, 21:41

Суд у справі корпорації "ЄЕСУ" навряд чи врахує рекомендації лікарів про необхідність забезпечити спокій Юліє Тимошенко на період до 8 тижнів.

Таку думку озвучив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Суду ці рекомендації по барабану... Це не суд, це профанація", - заявив він.

"Прокурори кажуть заготовками. Я сьогодні зацитував і подав письмову відмову Юлії Тимошенко від участі у відеоконференції. Про що вони далі могли говорити? Вони могли сказати: все, стоп, є письмова відмова. Але вони будуть відеоконференцію організовувати. У них все стоїть - вони навіть не приховують нічого", - сказав Власенко.

Він повідомив, що в Центральній клінічній лікарні №5 "Укрзалізниці", де Тимошенко проходить курс лікування, приміщення для проведення відеоконференції знаходиться на 9-му поверсі - на тому ж, де знаходиться і палата екс-прем'єра.

"На 9-му поверсі вже сидить людина за комп'ютером прямо біля дверей. Прямо за дверима, наскільки я знаю, величезний екран майже на всю кімнату, лежанка для Юлії Володимирівни, місця для охоронців, і вночі тут чергувала дуже велика кількість співробітників міліції", - сказав Власенко.

Він повідомив також, що має намір направити депутатський запит, щоб з'ясувати, зокрема, за які кошти була закуплена і встановлена ​​апаратура для проведення відеоконференції.

Як відомо, 30 липня лікарі з берлінської клініки "Шаріте" звернулися з проханням забезпечити період спокою для Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКБ №5, до 8 тижнів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: