Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львівській облраді "регіонала" за чуба викинули з президії

Середа, 4 липня 2012, 15:45

Голову фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігоря Грещука 4 липня силою змусили покинути президію Львівської облради.

Про це повідомляє Zaxid.net.

На початку засідання президії голова фракції ВО "Свобода" Ірина Сех озвучила вимогу, щоб засідання покинули регіонал Ігор Грещук та представник фракції "Відродження", заступник голови Львівської ОДА Іван Груник.

На спроби Грещука і Груника протестувати присутні в залі члени президії влаштували шумову завісу криками "Геть" і стуками.

"Я мажоритарник, ви не поважаєте виборів", - сказав у відповідь Грещук.

Тут і далі фото Zaxid.net

Більшість членів президії після цього проголосували за те, щоб Грещук і Груник таки покинули президію. Утримався тільки позапартійний Михайло Дзюдзь.

Після цього Груник залишив приміщення, а Грещук намагався виступити зі зверненням.

Через кілька хвилин на регіонала накинувся голова фракції НРУ Андрій Корнат і між ними виникла сутичка.

 

До Корната приєднався голова фракції "Фронт змін" Степан Кубів і ще кілька депутатів, які силою вивели Грещука з кімнати. При цьому Грещук тримав Корната за волосся і кричав "Руки забери!".

 

Тим часом перед Львівською ОДА триває пікет проти закону про державну мовну політику, активісти перекрили вхід до адміністрації і пускають тільки дрібних працівників.

Як відомо, за закон про державну мовну політику 3 липня у Верховній Раді проголосували 248 народних депутатів.

Серед тих, хто голосував, значиться й "регіонал" Петро Писарчук, який є мешканцем Львова. Однак він через свою прес-службу заявив, що не брав участі в голосуванні щодо мовного законопроекту, бо не був тоді у сесійній залі.

Писарчук у вівторок звернувся з заявою до голови Верховної Ради з проханням вилучити його голос "за" з результатів того голосування.

Також заперечували свою участь у голосуванні за закон про засади державної мовної політики "регіонал" Василь Чуднов та віце-спікер, БЮТівець Микола Тмоенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування