Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція Черкас каже, що "Беркут" палатки не зносив, а душив непокору

П'ятниця, 6 липня 2012, 21:38

Працівники спецпідрозділу "Беркут" не залучались до знесення протестного наметового містечка опозиційних сил у центрі Черкас.

Про це повідомили у Секторі зв’язків з громадськістю Управління МВС у Черкаській області, передає УНІАН.

Повідомляється, що 5 липня Черкаський окружний адмінсуд виніс постанову про заборону проведення на Соборній площі Черкас безстрокової акції опозиційних сил.

Згідно з рішенням суду та відповідно до постанови відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Черкаській області, до забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виконавчих дій були залучені працівники міліції - співробітники Соснівського райвідділу міліції та працівники патрульно-постової служби.

"До охорони громадського порядку під час виконання службових обов’язків державними виконавцями працівники підрозділу "Беркут" не залучались", - йдеться в повідомленні.

"Окремі учасники акції протесту перешкоджали роботі держвиконавців та працівникам комунальних служб, не виконували вимоги представників правоохоронних органів", - уточнили в міліції.

"За вчинення протиправних дій затримано трьох учасників акції протесту, серед них - двоє депутатів Черкаської міськради", - додали у відділі.

Затримані доставлені до Соснівського райвідділу міліції для складання адміністративних протоколів.

Вирішується питання про притягнення їх до адміністративної відповідальності згідно ст. 173 (дрібне хуліганство) та 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) КУпАП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування