Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Хюндаї" розбили шибку за 20 тисяч

Субота, 7 липня 2012, 21:27

Невідомі побили вікна під час руху потягу "Український експрес" сполученням Київ-Донецьк.

Інцидент стався 6 липня о 22:45 на перегоні Фенольна - Петруньки під час руху поїзда №151, повідомляє УНІАН з посиланням на Донецьку залізницю.

Було розбито вікно в одному з пасажирських вагонів. В результаті інциденту ніхто з пасажирів не постраждав. За попередніми оцінками, збиток перевищує 20 тисяч гривень.

Залізничники попереджають, що подібні вчинки створюють загрозу життю і здоров'ю пасажирів і тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

Зокрема, згідно з Кримінальним кодексом цей випадок підпадає під статтю 296 "хуліганство" ч.1 (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства) і карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

За інформацією Донецької залізниці, з метою попередження подібних випадків на ділянках проходження денних експресів організовано "патрулювання представників воєнізованої охорони та транспортної міліції, і будуть встановлюватися системи відео спостереження".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування