Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко збирається брати участь у президентських виборах

П'ятниця, 10 серпня 2012, 12:06

Віце-прем'єр і заступник глави Партії регіонів Сергій Тігіпко збирається брати участь у виборах президента України у 2015 році.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда в Україні", відповідаючи на запитання, чи планує він брати участь у наступних президентських виборах.

"Однозначно. У якості кого – ще незрозуміло. Але те, що братиму участь у президентських виборах, – це точно. Принаймні – як довірена особа", - сказав він.

"А зараз я задоволений, що працюю в уряді. Мені дуже хотілося займатися реформами. Тим більше що вперше для цього створені дуже ділові, робочі умови - влада президента, Кабміну й більшості в парламенті практично представляє одне ціле", - зазначив Тігіпко.

"Тому абсолютно не жалкую про те, що зробив, і бачу багато проблем сьогодні, багато перешкод, але, з іншого боку, бачу багато можливостей", - додав він. 

Тігіпко брав участь у попередніх президентських виборах, а після них увійшов в уряд Миколи Азарова.

Він посідає третє місце в списку Партії регіонів, тому на час виборчої кампанії йде у відпустку як віце-прем'єр, хоча час від часу планує брати участь у засіданнях Кабінету міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: