Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харків'яни заблокували дорогу електричку до Росії

П'ятниця, 10 серпня 2012, 12:39

Близько ста осіб заблокували відправлення електропоїзда підвищеної комфортності Харків - Бєлгород.

Цей поїзд мав відправитись вперше замість скасованих на цьому напрямі приміських електричок, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Південної залізниці.

Люди почали збиратися близько 7:00. Більше 100 осіб, які зайшли на платформу з квитками, заблокували колії. Пасажири вимагали повернути приміські дешеві електрички Харків - Бєлгород, які з п’ятниці були скасовані.

За даними прес-служби, вартість проїзду в новому потязі становить 67 гривень, в той час як вартість проїзду в старих електричках становила близько 20 гривень.

До протестувальників вийшли перший заступник начальника Південної залізниці Віктор Кузьменко, заступник начальника Південної залізниці Сергій Павлов, керівництво лінійного відділу міліції на Південній залізниці, які спробували пояснити пасажирам, що приміські електрички скасовані за ініціативою російської сторони і що керівництво Південної залізниці зробило все можливе, щоб їх зберегти.

"Незважаючи на це електричка не пішла. 180 пасажирів, які купили на неї квитки, були змушені повернути їх. Вартість квитків пасажирам буде повернена в повному обсязі", - підкреслили у Південній залізниці.

У прес-службі відзначили, що в даний час в розкладі руху поїздів електропоїзд підвищеної комфортності Харків - Білгород залишається.

"У графіку він є, але чи буде ходити, поки невідомо", - зазначили на залізниці.

Як відомо, з 10 серпня з ініціативи партнера Південної залізниці - російської приміської пасажирської компанії "Черноземье" скасували приміські поїзди на маршруті Харків - Бєлгород.

При цьому курсування електричок за цим напрямом буде обмежено прикордонними станціями Козача, Лопань і Наумівка, відповідно, без заїзду на територію суміжної держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: