Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Луценка: замовник - "сім`я" Януковича

П'ятниця, 10 серпня 2012, 20:55

Справа проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка є колективним продуктом "сім`ї" Віктора Януковича.

Про це заявила його дружина Ірина Луценко в ефірі телеканалу ТВі.

"Я так думаю, що це колективний продукт - переслідування Луценка. І за його позицію, як міністра внутрішніх справ, за те, що він не продавав погони, за те, що з ним не можна було домовитися про прикриття якоїсь кримінальної справи…", - зазначила вона.

"Я вважаю, і мій чоловік вважає, що це, в першу чергу, колективний продукт. Звичайно замовником є "сім`я" Януковича, в широкому розумінні цього слова… "Сім`я", як мафія, це всі ті люди, які ненавидять Луценка", - уточнила Ірина Луценко.

Дружина екс-міністра також нагадала, що свого часу слідчі у справі Луценка прямо говорили, що складу злочину в його діях не було.  

"Коли ми знайомилися з матеріалами справи в СІЗО. Приносили ті матеріали справи дуже багато слідчих, їх було 12 чи 14 в групі по обвинуваченню. І от деякі з них прямо в слідчому ізоляторі, знаючи, що нас пишуть, говорили, що це притягнута справа за вуха, що тут немає жодного криміналу", - розповіла вона.

Коментуючи власну декларацію, оприлюднену в якості кандидата в народні депутати, та можливість того, що у неї конфіскують майно у справах Луценка, Ірина зазначила, що "те, майно, яке подане в моїй декларації, підписане мною, оприлюднене мною і зароблене мною".

"Частина майна набута в шлюбі, частина - подарована мені близькими. Тобто для прокуратури є поле для діяльності. Те, що набуте в шлюбі буде розглядатися, як частина для конфіскації. Половина… Квартира подарована моїм батьком. Мені і моїм дітям буде де жити", - підсумувала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування