ТВі перестали транслювати в Донецьку

Вівторок, 14 серпня 2012, 10:58

Оператор кабельного телебачення "ДонСатТБ" заявляє про те, що припинив трансляцію у своїх мережах програм телеканалу ТВі.

Про це повідомили в офісі оператора, передають Українські Новини.

"Із сьогоднішнього дня ми припинили трансляцію й навряд чи її відновимо", - заявили в "ДонСатТБ".

Замість відключеного телеканала транслюється канал "Кіноточка".

Також в "ДонСатТБ" уточнили, що інші донецькі оператори кабельного телебачення також виключають з мережі мовлення ТВі.

У свою чергу мер Донецька Олександр Лук'янченко на прес-конференції у вівторок заявив, що йому невідомі випадки відключення ТВі в Донецьку.

"Мені це невідомо. Це чергова маячня. Це придумана качка. Як завжди, опозиція влаштовує шоу. До мене зі скаргами на відключення ніхто не звертався", - сказав він.

Лукьянченко зізнався, що він не дивиться канал ТВі, а новини дізнається на "Інтері" й "Першому національному".

У свою чергу гендиректор телеканалу Микола Княжицький у своєму Facebook пропонує "усім місцевим телекомпаніям безкоштовно або за 1 гривню транслювати будь-які наші програми у будь-якому обсязі".

Як повідомлялося, 20 липня TВі заявив про припинення його трансляції в кабельній мережі провайдера телекомунікаційних послуг "Тріолан" в 11 містах.

Замість ТВі транслюється канал БТБ, засновником якого є Національний банк України.

Раніше податкова міліція Солом'янського району Києва порушила кримінальну справу проти генерального директора ТВі Миколи Княжицького за підозрою в навмисному ухилянні від сплати податків на суму 3,025 млн гривень.

У рамках перевірки дій Податкової Генеральна прокуратура встановила, що справу проти Княжицького було порушено без належної перевірки й без достатніх на те підстав.

1 серпня справа була закрита.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News