Власниця борду з котом заклеїла його через "нецензурне слово"

Неділя, 19 серпня 2012, 13:06

Власниця бігборду "про бабусю і кота" у Дніпродзержинську Олена Дзарасова спростовує інформацію про своє перебування в реанімації.

У відеозверненні, розміщеному на сайті youtube у суботу, Дзарасова назвала брехливою відповідну інформацію автора бігборда Максима Голосного.

"Офіційно заявляю, що здорова, в реанімації мене ніколи не було, тим більше в останній період", - сказала вона.

За словами Дзарасової, ніякого тиску з боку губернатора Дніпропетровської області та місцевої влади на неї не здійснювалося.

Так зараз виглядає борд

"З приводу того, що був заклеєний борд - це моє суто особисте рішення, оскільки на ньому було нецензурне слово", - сказала власниця.

А раніше він містив якесь "нецензурне слово"

Як повідомлялося, автор бігборда, кандидат у депутати по одному з мажоритарних округів минулої середи заявив, що "директора РА "АПЕЛЬСИН" Наталію (власника бігборда) після вчорашнього телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію".

Сам Голосний знаходиться в розшуку за звинуваченням у привласненні і розтраті майна Єлизаветівської сільради Петриківського району.

Як раніше повідомлялося, губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти бігборди, які агітують проти чинної влади, - в тому числі і рекламний плакат із пенсіонеркою і котом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News