Княжицький: ТВі можуть взагалі закрити

Середа, 22 серпня 2012, 21:39

Гендиректор ТВі Микола Княжицький заявляє, що якщо податкова виграє суд проти каналу, то ТВі збанкрутує і закриється.

Про це він сказав в ефірі каналу ТВі 22 серпня.

"Ми зараз несемо мільйонні збитки, ми можемо залучати ці кошти він нашого власника, але це може припинитися у будь-який момент. Якщо суд винесе рішення проти нас, то ми збанкрутуємо", - сказав він.

Княжицький наголосив, що канал зараз "під надзвичайним тиском".

"Незважаючи на те, що справу проти мене закрили, податкова продовжує з нами судитися. Якщо вони виграють суд (засідання пройде 13 вересня), то ми будемо змушені заплатити 9 мільйонів гривень. Для нашого каналу це надзвичайно великі гроші, це фактично банкрутство", - сказав він.

Княжицький додав, що з початком виборчої кампанії канал відключили 42 кабельні мережі.

"Відбувається це за вказівкою представників Національної ради (з питань телебачення і радіомовлення) в регіонах. За нашою інформацією керівництво Нацради дає вказівки відключати ТВі", - сказав ген директор.

Він відзначив, що в основному це відбувається на сході: у Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, також були факти відключення ТВі в Коломиї.

Наразі відключення продовжуються, до того ж, за словами Княжицького, сьогодні надзвичайно впали рейтинги, зокрема в Києві.

"Ми залучаємо іноземні кошти і жодної копійки з українського державного бюджету не взяли. В нашого власника жодного іншого бізнесу, окрім ТВі в Україні немає, тому натиснути на нього не можна. Тому єдиний спосіб – це закрити канал. І зараз ми є свідками знищення каналу, який не можна контролювати з Банкової", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування