У Кличка зловили опозицію на брудних технологіях

Вівторок, 28 серпня 2012, 20:05

Об’єднана опозиція активно використовує проти партії "Удар" технології чорного піару.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії.

В "Ударі" вказують на розповсюдження у 218 виборчому окрузі столиці газети кандидата від об’єднаної опозиції Володимира Ар’єва, на першій шпальті якої розміщено фотографію Віталія Кличка та кандидата від партії "Удар" по округу Олександра Сергієнка з написом "Не вір!".

В партії наголошують, що це не перший випадок, коли об’єднана опозиція веде подібну діяльність проти політичної сили Кличка.

 

"По-перше, це є прикладом відвертого порушення принципу взаємного непоборення, якого мали б дотримуватися усі опозиційні сили. По-друге, це свідчить про те, що деякі представники об’єднаної опозиції не винесли уроків з подій недавнього минулого, коли застосування чорного піару проти своїх партнерів по демократичному табору призводило до самознищення і лише посилювало провладну партію", - наголошують в "Ударі".

В партії додають, що ніколи не будуть діяти подібними методами, хоча уважно і ретельно аналізують усю подібну інформацію.

В "Ударі" закликають колег по демократичному табору згадати про принцип не поборення та подумати про те, що в майбутній Верховній Раді депутати об’єднаної опозиції працюватимуть пліч-о-пліч з депутатами "Удару", якщо, звісно, "об’єднана опозиція не бачить інших партнерів по більшості, як це бувало раніше".

"Очевидно, що вибори - це конкуренція й змагання, але ж не війна без правил на самознищення, коли під атаку потрапляють не ідеологічні опоненти, а партнери по демократичному табору", - говорять в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News