Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через Януковича у Донецьку пробки і проблеми з паркуванням

Середа, 29 серпня 2012, 11:34

У зв'язку з приїздом президента Віктора Януковича в Донецьк, охорона в місті підвищена, а співробітники ДАІ забороняють водіям залишати машини вздовж тротуарів в місті.

Про це повідомляє Остров.

Починаючи з південного автовокзалу, в районі "Золотого кільця", по всьому центру міста несуть службу численні співробітники ДАІ. Тут немає жодного таксиста-"бордюрщіка", які, як правило, ставлять машини вздовж тротуарів. Даішники дозволяють лише швидко висадити пасажирів.

Центральна вулиця Артема практично спорожніла.

Фото Остров 

Кореспондент "Острова" став свідком, коли до водія, який припаркував машину перед одним з магазинів на Артема, тут же підійшов співробітник ДАІ і ввічливо попросив "не залишати тут машину".

Про те, що в Донецьк прибуває глава держави, красномовно говорять традиційні наряди міліції, які стоять через кожні 50-100 метрів на головних вулицях міста.

Багато міліціонерів зосереджені і по вул. Ткаченка, яка веде до Донецького металургійного заводу. Саме його відвідає Янукович.

Також в деяких районах через обмеження руху утворилася велика пробка, передають "Новости Донбасса".

 Фото Новости Донбасса

Раніше прес-служба Управління ДАІ в Донецькій області повідомляла, що "у зв'язку з проведенням спецзаходів і прибуттям офіційних делегацій" 29 серпня в Донецькій області на певних ділянках буде періодично обмежуватися рух транспорту.

Прес-служба глави держави також повідомляла, що під час поїздки глава держави відвідає Донецький металургійний завод. Представники преси, згідно з повідомленням, зможуть бути присутніми тільки на цьому заході.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: