Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидати опозиції присягнуть, що не стануть "тушками"

П'ятниця, 3 серпня 2012, 12:52

Кандидати в народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батькивщина" присягнуть, що не вступлять у союз із Партією регіонів у майбутньому парламенті.

Про це під час веб-конференції 3 серпня заявив третій номер списку Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У неділю буде публічний акт присяги депутатів, що він не стане тушкою, що у випадку тиску він здасть мандат, але не підведе людей. У тому, щоб фракція залишилася цілісною, повірте, зацікавлені всі: Тимошенко, Луценко, Турчинов, Гриценко, Тарасюк, Кириленко і т.д.", - повідомив він.

Гриценко позитивно оцінив той факт, що кандидати в депутати від партії "УДАР" на своєму з'їзді прийняли аналогічну присягу, що не будуть входити до більшості під егідою Партії регіонів.

За словами Гриценка, список кандидатів від опозиції формувався ретельно.

"Повірте мені, це десятий, двадцятий або навіть сотий варіант. І ви не знайдете в ньому, наприклад, тих, хто мав відношення до "Росукренерго", до Тендерної палати й т.п.", - відзначив депутат.

Він переконаний, що парламент, у випадку одержання об'єднаною опозицією "Батьківщина" більшості за підсумками виборів, запрацює по-іншому й уже з листопада життя в країні зміниться.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: