Кандидат-регіонал "піариться" на дорозі та лікарні

Четвер, 30 серпня 2012, 16:31

Кандидат в депутати від Партії регіонів Владислав Лук'янов розмістив у місті Харцизьк Донецької області плакати зі своїм прізвищем та інформацією про ремонт доріг та лікарні.

Як видно на фотографіях, що є у розпорядженні "Української правди", на плакатах міститься зображення дороги і напис "Дорога Шахтарськ-Зугрес-Харцизьк. Зроблено. Владислав Лук'янов".

Також є варіант плакату з зображенням міської лікарні і написом "Міська лікарня. Зроблено. Владислав Лук'янов".

 

Як відомо, Лук'янов балотується за мажоритарним округом №54 у Донецькій області, який включає в себе міста Харцизьк, Шахтарськ, Шахтарський район.

"Українська правда" звернулася до Лук'янова за коментарем з питання, чи будувалися ці об’єкти за його кошти, чи були профінансовані державою.

"Ми робили не один десяток звернень до Укравтодору, до різних інстанцій, щоб нам відремонтували ці дороги", - зазначив він, додавши, що "є механізм роботи, вирішення питань місцевих громад".

"Я теж давав гроші на різні заходи, ми підраховували суму затрат на низку заходів, які пов’язані з моєю роботою як народного депутата. Це не тільки операції, конкурси, ремонти, придбання обладнання", - зазначив Лук'янов.

"Це все робилося до виборчої кампанії, і цю суму я не хочу дуже рекламувати, але вимірюється не одним мільйоном гривень, якщо ми говоримо про мої особисті гроші. Але мені здається, що це некоректне питання, і якщо вам цікава ця тема, ви приїдьте сюди в округ, і поговоріть з людьми", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування