Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеський губернатор піариться на гуманітарній допомозі

Четвер, 30 серпня 2012, 18:48

Губернатор Одеської області Едуард Матвійчук вручив представникам райвідділів освіти устаткування для 59 комп'ютерних класів.

Всього провінція отримала 885 ЕОМ, придбаних в рамках програми "Народний бюджет", повідомляє "Думская.net".

"Я думаю, це не всі комп'ютерні класи, якими ми вас порадуємо в цьому році. Ми ще подаруємо вам стільки ж, тому що наше основне завдання - забезпечити в найближчі кілька років всі сільські школи Одеської області сучасними комп'ютерами", - заявив губернатор.

 

"Нові комп'ютерні класи керівник області подарував школам всіх районів Одеської області. Причому, для кожної сільської школи придбаний окремий комп'ютерний набір, що складається в середньому з 15 комп'ютерів", - зазначалося в офіційному повідомленні прес-служби облдержадміністрації.

 

Видання зазначає, що на коробках з комп'ютерами, нібито закупленими в рамках програми "Народний бюджет", з'явилися наклейки з прапором Китайської Народної Республіки і написом "China aid" ("Допомога Китаю").

"У Міністерстві освіти і науки повідомили, що ця техніка - частина гуманітарної допомоги, яку в серпні цього року надав Україні Китай. Всього китайці подарували нашій країні 16 тисяч комп'ютерів. Літак з ними приземлився в Києві 21-го числа, після чого машини розподілили по областям", - відзначає "Думська".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування