Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов влаштує примусову агітацію першачкам свого округу

П'ятниця, 31 серпня 2012, 14:41

Директорам одеських шкіл наказали звозити 1 вересня першокласників та їхніх батьків на зустріч з кандидатом в депутати Сергієм Ківаловим.

Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної організації ВО "Свобода".

На нараді в управлінні освіти Приморської райдержадміністрації директорам місцевих шкіл в примусовому порядку дали вказівку зібрати 1 вересня першокласників та їхніх батьків і відвезти на зустріч з Ківаловим.

Батьків з першокласниками мають зустрічати біля шкіл о 8:00 і автобусами відвозити на стадіон Одеської національної юридичної академії, президентом якої є Ківалов, за даними джерел, він роздаватиме подарунки.

"Цікаво, що збирають лише першокласників Приморського району, оскільки це округ на якому балотуватиметься Ківалов. Інші школи міста Ківалова не цікавлять. Цинізму та зневаги до людей в цих істот не має меж. Підкуп, тиск, залякування, фальшування – методи правлячої партії", - заявив голова облорганізації "Свобода" Павло Кириленко.

"Свобода" відзначає, що юридична академія, якою керує Ківалов, активний учасник передвиборчої кампанії Партії регіонів. В цьому навчальному закладі Одеси політичні заходи – звичайне явище. Найчастіше там під загрозою не скласти іспити і провалити сесію студентів зганяють на політичні мітинги та демонстрації чинної влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: