Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко привезли 365 троянд

Неділя, 5 серпня 2012, 17:24

Представники Об’єднаної опозиції передали екс-прем'єру Юлії Тимошенко в річницю її ув’язнення 365 білих троянд.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", у неділю до харківської лікарні "Укрзалізниці" приїхали представники Об’єднаної опозиції, серед яких Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Сергій Власенко, Ірина Луценко, Борис Тарасюк, а також керівництво харківського регіонального штабу Об’єднаної опозиції.

Яценюк тримав величезну корзину з білими трояндами. "Тут 365 білих троянд і 365 днів вона знаходиться в ув'язненні. І я щиро вірю в те, що ми будемо одне одному і Юлії Володимирівні дарувати троянди тільки з приводу великих  свят і що це останні троянди, які пов'язані з її ув'язненням" - сказав він.

Представники Об’єднаної опозиції пішли до лікарні, аби вручити квіти Тимошенко, але, за словами Яценюка, вони не сподіваються на особисту зустріч, оскільки дозволу на побачення з лідером опозиції у них нема.

Пізніше прес-служба повідомила, що охорона лікарні не пустила лідерів Об’єднаної опозиції до Тимошенко, і вони вимушені залишити квіти біля конвою.

"Ми звертаємося публічно до керівництва Пенітенціарної служби і головного лікаря з прохання передати квіти Юлії Володимирівні", - сказав Яценюк.

Представники Об’єднаної опозиції випустили в повітря величезне серце з повітряних кульок.

Разом з тим, у наметовому містечку опозиції на Хрещатику відкрилася фотовиставка, присвячена річниці перебування Тимошенко за гратами.

До експозиції увійшли 365 фотографій з хронології протистояння незаконному судочинству. Для виставки використані світлини з архівів Всеукраїнського Об’єднання "Батьківщина" та Київського осередку партії.

Експозиція знаходитиметься у наметовому містечку протягом місяця.

Біля входу до Печерського суду у небо опозиціонери випустили 365 голубів. Як пояснили у штабі, по птаху за кожний день, проведений Тимошенко в неволі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: