Директор Лаври про Прокаєву: "Я не знала про її фотосесію у Playboy"

Вівторок, 7 серпня 2012, 13:33

Гендиректор заповідника Києво-Печерська Лавра Вікторія Ліснича заявляє, що подала до суду на колишнього свого заступника Владу Прокаєву за наклеп.

Про це вона розповіла в інтерв’ю "Українській правді. Життя".

"Так, я подала заяву до суду. Правоохоронні органи ведуть розслідування. Вона оббрехала мене і Михайла Андрійовича. А це найсправжнісінька брехня і наклеп, і це карається законодавством України. Три роки за оббріхування", - заявила Ліснича.

"У Прокаєвої є позитивні якості, хоч вона мене облила брудом. Але я людина, яка служить у святому місці, тому не можу говорити неправду. Є у неї такі якості, хватка ділова, а людський фактор не спрацював", - додала вона.

На питання, чому Ліснича взяла Прокаєву на роботу попри сумнівні епізоди в біографії, зокрема, зйомку у журналі Playboy, вона відповіла:

"Я цієї інформації не знала. Я її спитала, чому ви не сказали, що ви знімались у PlayBoy. А вона мені тоді відповіла: "Яке це має значення, це лише красиві люди мають можливість зніматись у PlayBoy. Я змінилась, раніше у мене така була ситуація, тепер інакша".

"В принципі, Марію Магдалину теж Ісус простив. Але після цих скандалів ми з нею розстались…" І вона тоді дуже на мене затаїла злість. І коли у нас була нарада у міністра, вона сказала, що це я замовила репортаж у PlayBoy", - додала Ліснича.

Як відомо, Ліснича звільнила Прокаєву після конфлікту, у ході якого Прокаєва заявила, що дала Лісничій хабар особисто для міністра культури Михайла Кулиняка для отримання посади в Лаврі. Ліснича і Кулиняк це спростовували.

Повністю інтерв’ю Лісничої читайте на "Українській правді. Життя" у вівторок.

Про конфлікт у Лаврі читайте тут.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...