Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брудні політтехнологи кандидатів в Одесі продовжують війну компроматів

Понеділок, 10 вересня 2012, 14:44

Один з листів політтехнолога Семена Уралова на сайті urаlovleaks є підробкою.

Про це "Українській правді" заявив сам Уралов, посилаючись на аналіз викладених на сайті файлів, проведений однією з PR-компаній.

За його словами, експерти, зокрема, встановили несправжність переписки Уралова з колегою Володимиром Петровим про журналістку Аліну Ольжич, яка міститься на сайті urаlovleaks.

Так, автори сайту виклали скріншот нібито результатів пошуку листів у пошті Уралова із згадкою слова "Гончаренко" в папці "Sent Messages" ("Відправлені").

На цьому скріншоті видно, що у результатах пошуку немає листа від 3 серпня 2012 року.

Втім, окремим файлом на сайті викладено скріншот нібито листа від 3 серпня, у якому згадується слово "Гончаренко", і в якому йдеться про Ольжич.

Водночас, як написали пізніше кореспонденту "Української правди" з аккаунта Семена Уралова (який, як відомо, зламаний хакерами), лист за 3 серпня було просто переміщено в "Корзину".

"Ми видаляли зі скриньки Уралова все, що стосується його бурхливого особистого життя. Випадково видалили цей лист. тому він не знаходиться пошуком. ось його скрін з кошика", - написали невідомі.

Як відомо, Уралов є політтехнологом одеського кандидата у депутати Ігоря Маркова. Минулого тижня спалахнув скандал навколо зламу його поштової скриньки і аккаунту у "Facebook". Сотні файлів нібито з пошти Уралова опинился в інтернеті на сайті urаlovleaks.

У скріншоті пошуку листів за словом "Гончаренко" у пошті Уралова, викладеному на uralovleaks, відсутній лист за 3 серпня 
Однак на uralovleaks з'явився лист за 3 серпня про Гончаренка 

За словами Уралова, це зробили люди з команди опонента Маркова на 133 округу в Одесі "регіонала" Олексія Гончаренка. Уралов також заявляв, що частина листів, викладених на urаlovleaks, є підробкою.

Зокрема, в одному з файлів йшлося про переписку Уралова з Петровим щодо провокації стосовно Гончаренка за участі журналістки Ольжич.

Гончаренко спростовував свою причетність до зламу пошти Уралова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування