Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор і мер Дніпропетровська агітують за "Регіони"

Четвер, 13 вересня 2012, 11:49

На білбордах і агітаційних матеріалах у Дніпропетровську губернатор області Олександр Вілкул підтримує кандидатів-мажоритарників від Партії регіонів.

Про це повідомляють "Коментарі".

Як відомо, глава Дніпропетровської облдержадміністрації також очолює обласну організацію Партії регіонів.

Фото з рукостискання губернатора області з кожним із 17 мажоритарних кандидатів від "Регіонів" розміщено на всіх соціальних договорах, пропонованих жителям Дніпропетровщини.

 
 

Згідно зі ст. 74 закону "Про вибори народних депутатів України", участь у передвиборній агітації забороняється: у робочий час посадовим особам та службовцям виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів.

Крім випадків, коли відповідна посадова особа або службовець є кандидатом у депутати. Як відомо, Вілкул кандидатом в депутати не зареєстрований.

 

"Борди, на яких присутні кандидати в депутати та глава облдержадміністрації, до того ж оплачені з виборчого фонду, є і прямим порушенням статті 74 закону "Про вибори", - пояснив депутат Дніпропетровської міськради, адвокат Сергій Жуков.

Крім цього в місті розміщені білборди з зображенням мера Івана Куліченка та словами підтримки його заму: "Анатолію Крупському Дніпропетровськ може довірити найскладніші завдання. Я вірю Крупському!".

 

Крупський висунутий кандидатом в народні депутати по 24 виборчому округу від Партії регіонів.

 

Раніше повідомлялося, що президент Віктор Янукович вимагав від керівників місцевої влади забезпечити всі умови для чесної та прозорої виборчої кампанії, забезпечити рівні можливості для кандидатів у депутати від різних політичних сил для участі в передвиборному процесі.

Як відомо, у четвер "Свобода" заявила про незаконне знищення їхніх білбордів у Дніпропетровську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: