Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" колекціонують порушення опозиції: за своїми є кому стежити

Четвер, 13 вересня 2012, 14:41

Партія регіонів зафіксувала 311 порушень закону про вибори своїми опонентами.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, представник партії в ЦВК Владислав Забарський, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Найбільшим за своєю чисельністю є порушення порядку розміщення агітаційних наметів - намет розміщується в невстановленому місці, неузгодженому з органами місцевої влади. Нами виявлено таких порушень 84", - розповів він.

За його словами, масовий характер носить також порушення у вигляді поширення передвиборчої агітації, що містить недостовірні або наклепницькі дані - 55 випадків.

Крім того, зафіксовано 64 випадки відсутності вихідних даних в агітаційних матеріалах.

"Є ще факти навмисного псування партійного майна, зокрема, білбордів. У нас зафіксовано шість таких випадків, коли білборди Партії регіонів закидалися фарбою... З цього приводу ми зверталися в правоохоронні органи", - пояснив він.

Відповідаючи на запитання, чи фіксувала Партія регіонів порушення, допущені її кандидатами, Забарський сказав: "За нашими кандидатами є кому стежити... Ми фіксуємо порушення з боку наших опонентів".

В цілому, додав він, зафіксовано 33 порушення виборчого законодавства представниками партії УДАР, 121 порушення - "Батьківщини", 10 - "Свободи", 19 - представниками Компартії.

Забарський упевнений, що ці виявлені порушення, а також порушення, допущені регіоналами, не вплинуть на волевиявлення громадян і результати виборів.

"Незважаючи на те, що ці порушення фіксуються всіма учасниками і у всіх учасників процесу, вони жодним чином, я думаю, не вплинуть на результати виборів і навряд чи будуть мати якесь істотне значення для того, щоб загітувати за ту чи іншу політичну силу", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування