Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналам" важко проводити виборчу кампанію через популізм

Субота, 15 вересня 2012, 10:19

Партії регіонів важко проводити виборчу кампанію через популізм опонентів.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров в суботу в своєму виступі на форумі "Ялтинська європейська стратегія".

Азаров зазначив, що у виборчій кампанії беруть участь багато політичних сил, і всі вони є опонентами діючого уряду і проводять виборчу кампанію з гаслами критики чинного уряду.

"Там, де ця критика є об'єктивною, а, на превеликий жаль, такого я практично не чую, ми до неї ставимося абсолютно нормально", - запевнив прем'єр.

Однак, за його словами, основна рекламна кампанія опонентів заснована на примітивному популізмі - "ось ми збільшимо пенсію в три рази, збільшимо заробітну плату в три рази".

"Звичайно, в таких умовах досить важко проводити виборчу кампанію, тому що найскладніше (мені здається, європейські політики це чудово знають) - протистояти популізму", - сказав Азаров.

"Але у мене є велика надія на те, що український народ, який пройшов випробування популізмом (ось ці всі 20 років його тренували популізмом), зробить правильний вибір на виборах, які відбудуться 28 жовтня, і ми продовжимо ті перетворення, які почали", - зазначив прем'єр.

Він також заявив, що уряд сам бачить всі свої недоробки.

"Ми самі прекрасно бачимо всі наші недоробки, всі наші іноді суперечливі рішення. У нас багато помилок. Але це помилки, пов'язані з пошуком рішення у важкій економічній ситуації. І в такій ситуації безпомилкових рішень не буває", - заявив Азаров.

"Я хотів би подивитися на того розумника, який би міг у тій ситуації, в якій ми перебували, знаходити більш оптимальні рішення, ніж ті, які ми знаходили", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування