Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал": Ми не збираємося програвати вибори президента

Понеділок, 17 вересня 2012, 11:42

Перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак заявляє, що партія має намір виграти парламентські вибори і вибори президента у 2015 році.

Про це він сказав в інтерв’ю ТСН.

"Дуже скоро прийде 2015 рік, і будуть нові вибори президента. І ми не збираємося в 2015 році ці вибори програвати", - сказав Рибак.

Він відзначив, що до цього часу треба змінити країну.

"Ми вважаємо, що до 2015 року люди повинні відчути зміну ситуації, щоб вони підтримали нашого кандидата, щоб вони підтримали Януковича і щоб Янукович міг ще один термін змінювати ситуацію", - сказав регіонал.

Відповідаючи на питання про падіння рейтингу Партії регіонів у південно-східних регіонах, Рибак сказав:

"У найбільшій європейській країні змінити все за один день неможливо. У нас два роки пішло, щоб якось стабілізувати економіку... Можливо, наші рейтинги десь і впали. Це природно. Ніхто не може назвати хоча б одну країну в світі, де б люди любили свою владу. Люди завжди мають претензії до влади, і це нормально".

Він додав, що сьогодні для Партії регіонів дуже важливо виграти парламентські вибори, однак, навіть якщо цього не станеться, вони визнають результати голосування. 

"Зараз ми ставимо завдання виграти ці вибори. І нам дуже важливо виграти чесно, щоб вибори визнали і всередині країни, і міжнародні спостерігачі, щоб не дати під сумнів жодний округ. Але якщо виборці хочуть підтримати людей, які навіть шпаківню не в змозі побудувати, це їхнє право", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування