Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров вирішив видавати ще більше житла чиновникам

Понеділок, 17 вересня 2012, 21:56

Кабінет міністрів України розширив перелік держслужбовців, яким надаватиметься службове житло.

Про це йдеться в постанові уряду, передають "Коментарі".

Документ дає право на отримання службового житла працівникам Конституційного суду, а саме керівникам структурних підрозділів Конституційного суду, їх заступникам, головним консультантам, головним фахівцям секретаріату, раднику голови, науковим консультантам і помічникам суддів.

Також квартири надаються працівникам апарату судів загальної юрисдикції, Державної судової адміністрації та її територіальних управлінь, Національної школи суддів, секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів і її членам.

Також право на житло мають працівники Національного банку за переліком, затвердженим правлінням НБУ; голова Рахункової палати, його перший заступник і заступник, головний контролер - керівники департаментів Рахункової палати, секретар Рахункової палати, посадові особам апарату Рахункової палати та її територіальних представництв.

Постанова також визначає, що фонд службових жилих приміщень, які можуть надаватися працівникам установ, передбачених у постанові, формується з новозбудованого житла, звільнених житлових приміщень або квартир, придбаних у фізичних чи юридичних осіб за рахунок власних коштів.

Як відомо, у серпні Вищий адміністративний суд отримав квартир на 9,8 мільйона гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...