В окрузі Мельника комісії сформували без зайвих очей

П'ятниця, 21 вересня 2012, 12:07

Жеребкування кандидатур до складу дільничних комісій. у 95 виборчому окрузі відбулося без попередження офіційних спостерігачів та деяких членів комісії

Як повідомляють активісти ОПОРИ, засідання пройшло за зачиненими дверима.

Коли спостерігач ОПОРИ прибув до окружної комісії, засідання вже проводилося. Невідомі із застосуванням сили перешкоджали потрапити у приміщення, де відбувалося жеребкування, особам, які мають право бути присутніми на засіданні ОВК.

Зокрема за дверима чекали кандидати від опозиційних партій та їхні уповноважені представники, а також журналісти з камерами.

Як повідомили свідки жеребкування, невідома була загальна кількість жеребків. А результати озвучував голова комісії Новошицький, член Партії регіонів, – так, щоб їх чули тільки члени ОВК. Про це було складено відповідний акт.

Кандидат у депутати від Політичної партії Українська платформа "Собор" Євген Жовтяк висловив свою особисту думку, що у жеребкуванні перемогли партії, наближені до "регіонала" Петра Мельника.

Як повідомив спостерігач ОПОРИ, в кінцевому результаті один з кандидатів у депутати викликав міліцію, що станом на 18:30 складала відповідний протокол та опитувала свідків.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News