Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал Супруненко підкуповує виборців грошима

П'ятниця, 21 вересня 2012, 16:58

Нардеп від Парії регіонів Олександр Супруненко підкуповує виборців округу №216 – Дніпровський та Дарницький райони міста Києва, роздаючи щомісяця по 50 гривень.

Так, до родини кореспондента УП, де також мешкає пенсіонер, неодноразово, починаючи з липня приходила жінка і пропонувала прийти забрати 50 гривень. Вона також роздавала буклети організації "Правозахисник".

"Чого ж ваш батько не приходить за грошима? Там же всім по 50 гривень дають, а ви вже цей місяць пропустили. Хай візьме паспорт, посвідчення і прийде на Харківське шосе забере 50 гривень за цей місяць", - сказала жінка.

Чоловік наступного дня пішов і отримав обіцяні 50 гривень за липень.

Згодом у дверях квартири знов залишили записку з нагадуванням прийти забрати гроші за серпень.

Гроші від "Правозахисника" отримує і лікарка Людмила.

"До мене прийшли і сказали, прийдіть заберіть гроші по 50 гривень: на вас і на чоловіка. А мій же чоловік вже кілька років як помер. Але свої піду заберу: 50 гривень – все-таки гроші", - сказала лікарка.  

Однак згодом гроші від Супруненка вирішили розносити просто по квартирах.

"17 вересня прийшла та ж сама жінка і сказала, що відтепер ходити за грошима не треба – їх приноситимуть додому. Сказала, що принесуть у суботу", - розповіла кореспондент.

 

 

Те ж саме підтвердив і депутат від "Удару" Олексій Давиденко, що також обирається у 216-му окрузі.

"Мені надіслали відео, де видно, що Супруненко підкупляє виборців грошима. Діти дізналися, що бабці носять гроші, прийшли і поставили ноутбук, який все зняв", - розповів Давиденко.

На відео видно, що пенсіонерці приносять 100 гривень.

За словами жінки, яка розносить гроші, їх роздає "Олександр Супруненко, юрист, мажоритарник, що має трьох дітей".

Як відомо, брат Олександра Супруненка – В'ячеслав (екс-зять мера Києва Леоніда Черновецького) є директором ТОВ "Юридична фірма "Правозахисник".  

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування