Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник президента вважає, що до виборів "наклеп" знімуть

Четвер, 27 вересня 2012, 21:43

Законопроект про наклеп буде знятий з розгляду.

Таку думку озвучив представник президента у Верховній Раді, народний депутат Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу.

"Автор Журавський підготував подання про зняття його з розгляду. Є така процедура, яка передбачає розгляд відповідної постанови в комітеті з питань депутатської етики і регламенту, і після цього можна вже ставити його на голосування", - уточнив він.

"Якщо не буде прийнято постанову про скасування, то є два тижні з моменту ухвалення на подачу поправок і потім голосування в другому читанні", - зазначив депутат.

"Я сказав про процедуру. Що стосується голосування, то воно безперечно буде. З якими наслідками? Ядумаю, що залежить багато в чому не лише від депутатів, але і від позиції суб’єктів громадянського суспільства і суспільства в цілому", - заявив Мірошниченко.

При цьому на уточнююче запитання, чи відізвуть цей законопроект до виборів 28 жовтня, представник президента зазначив: "Сподіваюсь, що так".

"Це було помилкове голосування", - підсумував він.

В свою чергу депутат від НУНС Юрій Стець, глава парламентського комітету по свободі слова, зазначив, що цей законопроект не буде розглядати профільний комітет.

"Оскільки пан Литвин, глава Верховної Ради, розписав цей законопроект на розгляд у семи комітетах, але забув розписати на профільний комітет по свободі слова і інформації. Такий дивний збіг", - заявив він.

"Комітет, нажаль, не може розглядати його сам, по своїй ініціативі, оскільки це регламент, це закон", - додав депутат.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування