Яценко заперечує, що підкупає виборців

П'ятниця, 28 вересня 2012, 23:11

Антон Яценко заперечує, що підкупає виборців у 200 окрузі.

Про це він заявив в коментарі на заяву своїх конкурентів- кандидатів у депутати.

"Остання заява на прес-конференції 25 вересня, що пролунала з вуст опозиційних кандидатів та самовисуванця, - це кричуща образа для мене, нашої команди та усіх жителів Уманського, Христинівського та Монастирищенського районів", - заявив він.

Я хочу офіційно спростувати інформацію про підкуп виборців зі своєї сторони. Правда у тому, що ті цифри, які конкуренти назвали "підкупом", - це офіційна заробітна платня агітаторів, які працюють разом з нами на цих виборчих перегонах", - запевнив кандидат.

Щодо підкупу виборців проведенням газу, то Яценко заявив: "Для мене пріоритетним є завдання проведення газу у села нашого округу. Тому я цілеспрямовано працюю над цим питанням".

"Якщо опозиціонери та самовисуванці, які тільки вміють говорити та нічого не роблять, взялися за концепцію руйнувати та не дозволяти втілювати у життя мої ініціативи, то я впевнений, що  виборці гідно оцінять такі починання і одразу зрозуміють, хто є хто", - заявив кандидат в депутати.

Як відомо, опоненти звинуватили Яценка в підкупі виборців через роздачу 150 гривень, а також проведення газо гону до низки сіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: