МВС стверджує, що водій Мерседеса сестри депутата, який потрапив в ДТП, був тверезим

Понеділок, 3 вересня 2012, 08:26

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що водій  "Мерседес" GL 500, який потрапив у аварію біля Умані, був тверезим.

Такою є відповідь МВС на запит депутата Антона Яценка, текст якої має Українська правда.

Як відомо, раніше ЗМІ повдіомляли. що автомобіль Яценка здійснив  аварію біля Умані, в наслійдок якої загинула одна людина. Повідомлялося, що водій Мерседеса був нетверезим.

 

За інформацією МВС, Мерседесом керував Сергій Гавриленко. "Відповідно до акту медичного огляду Гавриленка встановлено, що під час ДТП він був тверезим", - сказано у відповіді.

Водночас стосовно водія Деу, який помер внаслідок ДТП, "здійснюється судово-медична експертиза з відповідними аналізами, в тому числі на наявність алкоголю в крові, враховуючи те, що під час огляду місця події в автомобілі "Деу Нексія" знайдені пляшки з-під спиртних напоїв".

В документі вкотре наголошується, що сам Яценко не був присутній ні як водій, ні як свідок і не причетний до аварії  "будь-яким іншим чином".

Водночас раніше Яценко повідомив, що Машина "Мерседес" GL 500 належить його сестрі, але її в авто не було.

Раніше повідомлялося, Яценко в суботу ввечері під містом Умань за кермом Мерседеса ML500 в нетверезому стані врізався в автомобіль Daewoo Nexia, водій якого загинув.

В автомобілі "Деу" на момент аварії знаходило 4 людини. Водій помер, ще двоє з легкими тілесними ушкодженнями були виписані з лікарні, а одна дівчина залишається у реанімації у важкому стані.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...