ЦВК зробила кандидата в депутати безхатченком?

Вівторок, 4 вересня 2012, 12:25

Кандидат у народні депутати по виборчому округу №118 Богдан Дубневич вимагає, аби ЦВК пояснила, чому в його декларації про доходи відсутні дані про належне йому нерухоме майно.

Про це йдеться в заяві до ЦВК, яку Богдан Дубневич написав в понеділок, повідомили в прес-служба кандидата, пише GalInfo.

"Із незрозумілих мені причин, на офіційному сайті ЦВК, де розміщена моя Декларація про майно за 2011 рік, у ній повністю відсутня інформація, щодо наявного у мене та членів моєї сім'ї нерухомого майна", - йдеться в заяві.

"А саме: в розділі ІІІ Декларації "Відомості про нерухоме майно" колонки про місцезнаходження об'єктів нерухомості майна та їх площі, заретушовано, тобто фактично вилучено з публічного доступу", - повідомив кандидат.

Дубневич заявляє, що підстав для цього не було, оскільки ні він, ні його довірені особи не просили ЦВК обмежувати доступ до інформації, зазначеної у декларації.

Відтак Богдан Дубневич вимагає, аби ЦВК, по-перше, надала офіційне пояснення про причину вилучення із його декларації інформації, що стосується переліку та площ нерухомого майна, яке належить йому та членам його сім'ї.

По-друге, розмістила на своєму офіційному сайті його декларацію про майно, що була подана ним 30 липня 2012 року при реєстрації кандидатом у народні депутати, у повному обсязі без ретушування та виправлень, із зазначенням всього задекларованого ним нерухомого майна.

Як відомо, на сайті ЦВК викладена декларація Дубеневича, згідно якої ні в нього, ні в інших членів сім'ї немає жодного нерухомого майна.

Проте підчас прямого ефірі на телебаченні він заявив про наявність у нього декількох квартир.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...