Одіозний "регіонал" агітує серед першокласників

Вівторок, 4 вересня 2012, 22:49

Депутат від Партії регіонів Петро Мельник, який балотується до Верховної Ради у 95 окрузі, роздає учням шкіл подарунки.

Про це повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook журналіст Сергій Сидоренко.

"Ось що сьогодні розносили по класах у Вишнівській школі №3. До моєї доньки-першоклашки на уроці це занесла вчителька і роздала всім учням", - зазначив він, опублікувавши на сторінці фото листівок і лінійки.

 

"Згідно із нинішнім законом про вибори це - пряма агітація. І згадки про Партію регіонів із лого партії, і про кандидата. Жодних вказівок про наклад і видавця, тобто пряме порушення закону", - пише журналіст.

"Має тягнути попередження (якби ми були цивілізованою країною, звісно.) Явне використання адмінресурсу, адже голова райдержадміністрації за своїм підписом і прикриваючись посадою агітує за партію", - уточнив Сидоренко, вказавши на листівку підписану главою Києво-Святошинської РДА Олександром Зайцем.

 

"Наскільки я пам'ятаю, у законі нема прямої заборони на агітацію дітей, але це вже - порушення будь-яких моральних норм. Завтра на мене чекають відвідини директора", - заявив він.

Як відомо, родичі студентів Ірпінської податкової академії, яку очолює Мельник, скаржаться, що їх змушують брати довідку про зміну місця голосування, і їхати голосувати в Ірпінь.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування