Попри обіцянки "регіоналів", Рада в четвер розгляне мирні зібрання

Четвер, 6 вересня 2012, 10:11

Верховна рада в четвер розгляне в другому читанні законопроект №2450 щодо організації і проведення мирних зібрань.

Про це сказано на порядку денному парламенту, який затвердили на засіданні, пишуть "Українські новини".

На сесії також було скасуовано прийняття в другому читанні та у цілому законопроекту №10043 про створення Державного земельного банку.

Крім того Рада не прийняла законопроект №10381 про впровадження біометричних документів, які засвідчують особу і надають право на в'їзд до України та виїзд із України.

Також повісткою заплановано розгляд у другому читанні законопроекту №10360, що передбачає проведення економічного експерименту із підтримки суднобудівної промисловості, надавши низку податкових преференцій підприємствам галузі.

Депутати розглянуть також у другому читанні проект №11028 про встановлення суб'єктам господарювання, які реалізують інвестиційні проекти в пріоритетних галузях економіки, ставку податку на прибуток підприємств 0% у 2013-2017 роках.

Порядком денним заплановано розгляд у другому читанні законопроекту №9347 про реструктуризацію податкової заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу.

Як відомо, у вівторок представник президента у ВР Юрій Мірошниченко заявив, що законопроект про мирні зібрання не буде розглядатися у Раді в четвер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування