Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценку "вирубають" телефон, коли він говорить про Турчинова і БЮТ

П'ятниця, 7 вересня 2012, 14:13

Телефонні розмови екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка постійно перериваються, коли він промовляє певних слова.

Про це розповіла дружина екс-міністра Ірина Луценка.

"Ми передали йому картки і вже два дні на всіх ключових фразах на кшталт "БЮТ", "Турчинов", "Батьківщина" зв'язок переривається", - зазначила Ірина.

За її словами, до Луценка вже тричі навідувалися представники Чернігівської пенітенціарної служби, які попередили його, "що всі розмови слухаються, що в усіх місцях перебування встановлюються так звані вуха".

"Цей працівник попередив: "Я вас дуже прошу не говорити про вибори, про політику, не говорити зі Стецем, Донієм, Сергієм Луценком". Тобто вони чітко ідентифікують, з ким і про що він говорить", - наголосила вона.

Луценко також додала, що керівництво колонії заборонило їй відкриті побачення з чоловіком після того, як вона принесла йому роздруківки політичних новин з інтернету.

Вона також розповіла, що через заборони тюремників, інтерв'ю, які Луценко давав Українській правді та ще одному виданню, пиcали 5 годин.

"Юра йшов на побачення з двома інтерв'ю. Його півтори години вмовляли залиши документи і казали, що в іншому разі не допустять до захисника. Вікно не відкрили, світла не було, і я підозрюю, що спеціально вирубили рубильник. Ми не змогли навіть по телефону говорити". – розповіла вона.

"І за цим броньованим склом він мені кричав, пробуючи диктувати, я на мигах йому відповідала, а другою рукою він тримав своє інтерв'ю, і я його переписувала. І такий процес відбувався замість години – п'ять годин", - наголосила Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування