Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На округ сина Азарова з бюджету виділили 69 мільйонів

П'ятниця, 7 вересня 2012, 15:10

З появою на окрузі 47 в Донецькій області кандидата в депутати від Партії регіонів Олексія Азарова з бюджету сюди було виділено 69 мільйонів гривень.

Про це повідомляє "Фокус".

З появою в Слов'янську сина прем'єра в місто пішли масштабні бюджетні вливання. За кілька місяців Кабмін виділив на соціально-економічний розвиток округу, в тому числі роботи по газифікації, 7 мільйонів гривень, у червні регіон отримав 15 мільйонів на ремонт шкіл і 21 мільйон на проведення водопостачання.

Фото Фокусу

У липні ще 26 мільйонів бюджетних коштів пішли на закупівлю медичного транспорту для регіону. При Азарові-молодшому почалася і довгоочікувана реконструкція залізничного вокзалу Слов'янська.

Кандидат також активно піариться через місцеві ЗМІ. В одній тільки газеті "Слов'янська правда" за 30 серпня було 14 фотографій сина прем'єра, з них дві - на першій сторінці. З появою в місті Азарова тираж газети, яку раніше продавали, а тепер роздають безкоштовно, виріс в 15 разів, досягши до кінця літа 75 тисяч примірників.

Фото Фокусу

У дитсадку "Топольок" він дарує м'які іграшки та солодощі, їх няням - кавоварку, першокласникам презентує нові рюкзаки, переможців у першості дворових команд заохочує футбольними м'ячами, інвалідам на візках дістався від нього спеціальний тенісний стіл, співробітникам газових служб - мобільні телефони.

На День незалежності Олексій Азаров влаштував у трьох містах, які входять в його округ - Слов'янську, Черкаському та Олександрівці концерт, де виступали співачки Міка Ньютон, Катерина Бужинська та Таїсія Повалій. У День міста Святогорська потенційних виборців Азарова-молодшого розважали запрошені ним групи "Добрі молодці" і "Брати Карамазови".

Не скупиться регіонал і на зовнішню рекламу. За оцінкою місцевого кандидата від об'єднаної опозиції Олега Зонтова, з 300 білбордів у місті Азаров викупив близько половини. Таким чином, до кінця кампанії син прем'єра може витратити не менше мільйона доларів, стверджує його суперник. У декларації про доходи за минулий рік Олексій Азаров вказав, що заробив близько 1,5 мільйона гривень.

Фото Фокусу

До кандидата також не допускають журналістів, а всі питання просять надсилати в прес-службу. Це пов'язують з тим, що під час передвиборної кампанії він невміло ухилявся від запитань про свої доходи, місце проживання та нерухомість за кордоном. Навіть вибір округу Азаров пояснив невиразно: мовляв, в околицях Слов'янська він в дитинстві відпочивав з батьками.

Як відомо, раніше син Азарова вже агітував за себе роздачею води та видавав об'єкти, зроблені за державні кошти, за свої.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування