Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельник не боїться перевірок ГПУ

П'ятниця, 7 вересня 2012, 16:02

Кандидат в депутати Петро Мельник заявляє, що в Ірпінській податковій академії не тиснуть на студентів з метою отримання голосів на користь кандидата.

Про це він заявив на зустрічами з виборцями у школі № 3 в Боярці, відповідаючи на питання кореспондента УП.

"Ніхто не тисне ні на кого, але якщо студенту подобається, як працює академія, то він може проголосувати. Так само, якщо комусь подобається як працює Петро Мельник він може приїхати і проголосувати. Закон цього не забороняє", - заявив він.

Він пояснив наплив студентів у вузі не виборами, а черговою сесією. Водночас, в коментарях під статею УП про Мельника люди вказували, що цю сесію спеціально перенесли.

На запитання про звернення ЦВК до генпрокуратури щодо занадто великої кількості бажаючих голосувати в його окрузі, Мельник заявив, що не боїться перевірки.

"Я нічого не боюся. Хай перевіряють", - заявив кандидат в депутати.

На окрузі Мельника зареєстровано понад 600 бажаючих проголосувати з інших регіонів України.

Люди, які зверталися з заявами про зміну місця голосування пояснювали це тиском в Ірпінській податковій академії.

Також, за інформацією УП, співробітників академії просили внести в список по кілька осіб, які могли поїхати в Ірпінь і проголосувати за Мельника.

Натомість присутні на зустрічі представники академії активно переконували, що все це наклеп і ніхто на них не тисне.

Уточнення: в попередній статті було помилково написано, що Мельник відвідав 1 вересня школу №3 Боярки. Насправді, йшлося про школу №3 в Ірпіні. Автор статті вибачається перед вчителями та учнями школи в Боярці за помилку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування