Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Невідомі у Києві викуповують наклад "Українського Тижня"

П'ятниця, 7 вересня 2012, 16:10

На столичних точках продажу періодики молоді люди викуповують усі примірники № 36 тижневика "Український Тиждень".

Про це повідомляє Тиждень.ua.

Номер потрапив до реалізаторів вранці в п’ятницю. Досить скоро біля місць продажу преси почали з’являтися молоді люди, які жодним чином не представлялися, але свідомо скуповували усі наявні в кіосках та на ятках примірники №36 журналу.

Дехто з них повертався знову, можливо для того, щоб проконтролювати, чи не надійшли нові журнали у продаж.

У цьому номері розміщені матеріали, що критично оцінюють ситуацію на українському медіа-ринку і розповідають про маніпуляції, до яких вдаються власники ЗМІ. В номері також розміщено репортаж із Всесвітнього газетного конгресу під заголовком "Як зганьбити країну" і багато інших актуальних матеріалів на суспільно політичну тематику.

Редакція журналу нагадує, що деякі матеріали вже викладені на сайті Тиждень.ua, решта з’явиться на сайті традиційно протягом тижня.

Як зазначив головний редактор "Українського тижня" Сергій Литвиненко, повідомляє "Телекритика", про скуповування накладу редакція дізналася від читачів.

"Ми перевірили цю інформацію. Вона підтвердилася щодо газетних розкладок по місту і в метро. Поки що немає інформації по "Союздруку"", - розповів головред.

Редакція планує довозити примірники в точки продажу.

Сергій Литвиненко не знає, хто стоїть за цими діями. Він припускає, що це може бути хтось, кого торкнулися теми з обкладинки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування