Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" каже, що справа про борги ЄЕСУ - недолугий піар влади

П'ятниця, 7 вересня 2012, 16:37

Опозиція вважає, що нагадування про борги ЄЕСУ перед Міноборони Росії спроба влади очорнити екс-прем’єра Юлію Тимошенко.

Про це йдеться в заяві об’єднаної опозиції "Батьківщина".

"Черговий виток розкручування історії з неіснуючими боргами корпорації ЄЕСУ перед Міністерством оборони Російської Федерації – це недолуга спроба режиму Януковича напередодні виборів вкотре очорнити ім’я Юлії Тимошенко", - йдеться в заяві.

"Хочемо нагадати пану Януковичу як творцю такого "свіжого" та "неординарного" піар-ходу, що його власний уряд в особі міністра юстиції Олександра Лавриновича вже неодноразово спростовував існування такого боргу", - заявили в "Батьківщині".

Об’єднана опозиція цитує листи від Міністерства юстиції та Міністерства фінансів уряду Азарова, в яких зазначено, що "в обліку міністерства фінансів відсутня інформація щодо наявності будь-якої заборгованості корпорації "Єдині енергетичні системи України" перед Міністерством оборони РФ".

Опозиція також надає посилання на лист Міністерства юстиції за підписом Олександра Лавриновича від 24.06.2011.

 
 

Та лист Міністерства фінансів від 16.06.2011.

 

"Інакше, ніж як передвиборну провокацію влади, сьогоднішню ухвалу Господарського суду Києва ми трактувати не можемо", - зазначено в заяві.

Як відомо, раніше Господарський суд Києва заявив, що Міноборони Росії вимагає стягнути з Кабінету міністрів України 3 мільярди 239 мільйонів гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...