Справу Макар можуть відправити на дорозслідування

П'ятниця, 7 вересня 2012, 21:09

Через недостатню доказову базу справу про зґвалтування і вбивство 18-річної Оксани Макар можуть передати на додаткове розслідування.

Про це в п'ятницю після засідання Центрального райсуду Миколаєва повідомляють "Novosti-N".

На засіданні адвокат підсудного Євгена Краснощока Лариса Завадська подала клопотання про призначення комплексної експертизи.

До кримінальній справі були прикріплені нові свідчення Краснощока, в яких він заперечує, що душив і ґвалтував дівчину. Крім того, було задоволене прохання захисника Максима Присяжнюка Антона Долгова щодо необхідності перегляду первинних фотознімків ушкоджень на тілі Макар.

Суддя Ольга Гуденко заявила, що, згідно з законом, суд вправі відправити кримінальну справу на дорозслідування.

"При цьому Ольга Гуденко всім своїм виглядом показала, ніби проговорилася", - відзначає видання.

"З огляду на недостатню доказову базу, дійсно, велика ймовірність, що кримінальну справу буде відправлено на додаткове розслідування", - підсумовує видання.

Крім того, суд у четвер задовольнив клопотання прокуратури щодо необхідності додаткової перевірки по справі - її повинні провести до 17 вересня.

Перевірка стосується того, чи чинився на обвинуваченого Краснощока тиск з боку іншого підсудного - Присяжнюка. Краснощок стверджує, що Присяжнюк погрожував життю його дочки, тому спочатку він узяв провину за злочин на себе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...