Провладна соціологія нарахувала "Батьківщині" тільки 20,4%

Субота, 8 вересня 2012, 13:55

Якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчим часом, то 5%-й бар'єр подолали б чотири політичні сили.

Як свідчать дані опитування, проведеного компанією Research & Branding Group, за Партію регіонів готові проголосувати 21% від усіх опитаних і 27% від тих, хто точно або скоріше візьме участь у виборах.

За ВО "Батьківщину" - 15,4% від усіх опитаних і 20,4% від тих, хто точно або скоріше візьме участь у виборах, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За Партію Віталія Кличка "УДАР" - 11,4% від усіх опитаних і 13,4% від тих, хто точно або скоріше візьме участь у виборах.

За Компартію України -8,6% від усіх опитаних і 10,9% від тих, хто точно або скоріше візьме участь у виборах.

Свої голоси за ВО Свобода готові віддати 3,4% від усіх опитаних і 4,5% від тих, хто точно або скоріше візьме участь у виборах.

За Партію Наталії Королевської "Україна - Вперед!" - 3% від усіх опитаних і 3,7% від тих, хто точно або швидше візьме участь у виборах.

На сьогоднішній день, в цілому 71% українців точно і скоріше готові взяти участь у голосуванні на парламентських виборах, 14% ще не вирішили, чи будуть вони голосувати чи ні, і в цілому 15% опитаних сказали, що скоріше і точно не підуть голосувати.

Крім того, згідно з даними опитування, більше половини українців (58%) не задоволені своїм життям. Задоволені своїм життям лише 36% українців.

Збір інформації проводився з 23 серпня по 5 вересня 2012 методом особистого інтерв'ю в 24-хобластях України та АР Крим. Всього було опитано 3116 респондентів. Очікувана середня помилка вибірки складає 2%.

Як відомо, компанiя Research&Branding group неодноразово під час виборів співпрацювала з Партією регіонів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування